Стройрент осигури фасадно скеле Layher SpeedyScaf при изграждането на логистичния център на Jusk

posted in: Uncategorized | 0

Фирма ‘‘Стройрент‘‘ достави фасадно скеле система Layher SpeedyScaf за изграждането на Логистичния център на ‘‘ЮСК‘‘ (JYSK) за Балканския полуостров.

Системата рамково скеле Layher SpeedyScaf – правилно решение за всеки тип фасада.

Логистичният център на ‘‘ЮСК‘‘ се изгражда на терен 300 дка в Индустриална Зона Божурище. Разгънатата застроена площ е 92 300 квадратни метра. Включва два високи склада с 50 метра височина и по 10 000 квадратни метра площ, както и един склад с 60 дка площ и височина до три етажа.

Jusk логистичен център
JYSK Layher SpeedyScaf

 

Нашият партньор ‘‘Стройрент‘‘ проектира и достави фасадно скеле от системата Layher SpeedyScaf - надеждна и сигурна система от доказан производител, с повече от 70 години опит в производството и развойната дейност на конструкции за скеле.

фасадно скеле

 

Изградени са временни стълбищни кули за бърз и комфортен достъп до работните зони по покривите. Кулите за достъп са проектирани от системата Layher SpeedyScaf и включват алуминиеви платформени стълбищни рамена и двойни парапети по наклона на стълбата – всички елементи са стандартни за системата. Голямото разнообразие от елементи позволява бързи и лесни решения, без компромис със сигурността и комфорта на работа.

 

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

 • Несравнимо бързо и лесно.
  Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
 • Безопасна работа от самото начало.
  Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
 • Изключително адаптивна система.
  Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
 • Изключително икономично решение.
  Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail