Фасадно скеле SpeedyScaf – икономично решение с интегрирана сигурност

   Сигурността и икономичната реализация не са взаимно изключващи се понятия при продуктите на Layher. Това се отнася и за системата фасадно скеле SpeedyScaf.

  Системата фасадно скеле SpeedyScaf спестява време и ресурси чрез използването на основните олекотени компоненти, безболтовата технология, лесното боравене с конструкцията, логичната последователност при монтажа и високата сигурност. Прецизно изработените части за удължаване, като конзоли и ферми, позволяват достъпа до големи височини да бъде приспособен дори при сгради със сложна архитектура. По този начин се конструират безопасни платформи за работа.

   Предимствата на системите Layher се доказаха и  при изграждането на фасадното скеле около средновековната църква в Бад Франкенхаузен. Конструкцията й беше започнала да се накланя поради потъване, като отклонението от перпендикуляра беше достигнало 4.60 м, което е повече от това на Кулата в Пиза. Използвайки системата SpeedyScaf, местната компания, изграждаща скеле конструкцията предостави безопасен достъп до големи височини, чрез оптималното й приспособяване към геометрията на сградата и използването на стълби за достигане до работните платформи. Сигурността и безопасността са част от цялостния пакет предлаган от системата скеле на Layher. Изполват се интегрираната система за безопасност I-Guardrail и технологията за предварителното поставяне на парапети (Advanced Guardrail System).

     Layher SpeedyScaf – ползите за вас:

  • Бърз вертикален монтаж и намалено физическо усилие при работа, чрез опростената технология на изграждане и олекотените базови компоненти. По този начин ще спестите време и средства, което ще допринесе за вашия успех.
  • Безкомпромисна сигурност и стабилност при извършване на монтажа и по време на работа, благодарение на здравата клиновидна връзка между елементите.
  • Интегрирана система скеле, подходяща за лесни и сложни проекти, която е съвместима с всички предишни поколения системи на Layher. Гарантирана е максималната защита на инвестицията, дълготрайна издържливост и възможност за докупуване на продуктите в продължение на десетилетия. Непрекъснато се разработват подобрения на съществуващите компоненти.
  • Богато разнообразие на компоненти и аксесоари с множество приложения, подходящи за всеки тип сфера и бизнес.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail