• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • април

  30

  2019
 • 2066
АЛУМИНИЕВА ГРЕДА FLEXBEAM ОТ LAYHER

АЛУМИНИЕВА ГРЕДА FLEXBEAM ОТ LAYHER

Най-голямата световна компания за производство на скеле – Layher разработи революционна алуминиева греда FlexBeam, за да помогне за създаването на по-безопасни, надеждни и икономични конструкции скеле.

АЛУМИНИЕВА ГРЕДА FLEXBEAM

В миналото, конструирането на окачени работни площадки в ограничени пространства би включвало редица тежки стоманени фермови греди, изискващи много време за изграждане и допълнително пространствено укрепване. Новата разработка на Layher в лицето на Алуминиева греда FlexBeam, прави всичко това в един продукт, подобряващ  скоростта и безопасността на монтажа, а също и качеството на конструкцията. Високата товароносимост на Алуминиевата греда FlexBeam позволява повърхностното скеле да бъде ефективно и сигурно монтирано както висящо, така и стоящо.

Новата Алуминиева греда FlexBeam е с 40% по-висока товароносимост, и с 40% по-малка височина (само 280 mm) в сравнение с класическата фермова греда. Няма нужда от укрепване на натисковия пояс в сравнение с други стоманени фермови греди. По-бързият монтаж е възможен благодарение на U-образната горна страна на сечението, което позволява директно стъпване на системните пътеки и лесен монтаж на подовата осигуровка срещу непреднамерено изместване. Техническа помощ се предоставя под формата на информационни таблици с пълни структурни детайли. Голямото разнообразие на приложения на Алуминиева греда Flexbeam е от решаващо значение.

Надграждане и комбиниране чрез стандартни елементи на системата Layher Allround също е възможно. В случай на използване като висящо или стоящо скеле, са налични няколко допълнителни елемента, които позволяват работата по конструкцията да продължи изцяло в системните размери на модулно скеле Layher Allround. Това води до бърз и безопасен монтаж за изграждане на гъвкави и надеждни конструкции скеле.

Алуминиева греда FlexBeam – Ползите за Вас:

 • 40% по-голяма товароносимост;
 • 40% по-малка височина – само 280 mm;
 • Няма нужда от укрепване на горния пояс;
 • Бърз директен монтаж на системни пътеки благодарение на U-формата в горната част;
 • Лесен монтаж на подовата осигуровка за непреднамерено изместване на пътеките;
 • Бързо и безопасно структурно надграждане изцяло в системните размери на Layher Allround;
 • Налична е пълна техническа информация.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020