• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    29

    2016
  • 117
Алуминиево скеле Layher SpeedyScaf – бърз и лесен монтаж

Алуминиево скеле Layher SpeedyScaf – бърз и лесен монтаж

Алуминиево скеле Layher. Бърз и лесен монтаж – гъвкаво и приспособимо решение за фасадата от Лайер.

Много нови жилища се изграждат  в близост до летището на Щутгарт. Един от проектите “Garden City” е за изграждането на пет многофамилни сгради. Техните фасади трябва да бъдат завършени само за четири месеца. Монтажниците от фирмата изпълнител  W. Arnold Stuckateur GmbH трябва да монтират, модифицират и демонтират скелето в много кратък срок, за да бъдат в синхрон с изграждането на конструкцията на сградите. Избраното решение е фасадно алуминиево скеле SpeedyScaf от Layher. Леките алуминиеви рамки на скелето гарантират бърз монтаж и демонтаж на 8000 m² алуминиево скеле с минимално усилие. Допълнително  са използвани конзоли за изнасяне, които позволяват гъвкаво адаптиране към променящата се геометрия на сградите при монтажа на топлоизолационната система.

Фасадно алуминиево скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

Интересувате се от нашите продукти?

Моля изпратете запитване.

Свържете се с нас.
Последни публикации
© Copyright 2020