• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    20

    2018
  • 1230
Рамково скеле Layher SpeedyScaf за построяването на офис сградата Space Tower от Главболгарстрой

Рамково скеле Layher SpeedyScaf за построяването на офис сградата Space Tower от Главболгарстрой

Система рамково скеле Layher SpeedyScaf – гаранция за безопасност и увереност в направата на всеки тип фасада.

Офис сградата „Space Tower‘‘ на бул. „Цариградско шосе” в София е поредният впечатляващ обект на една от най-големите български строителни компании – Главболгарстрой. Проектът е на „Иво Петров – Архитекти”, а инвеститор е фирма „Кайен”. Строителните дейности в „Space Tower‘‘, която се намира в съседство с хипермаркет „Метро”, се очаква да продължат до април 2019 година.

Формата на сградата е правоъгълен паралелепипед с приблизителни размери на основата 68 m x 19 m и височина (над терена) 40 метра, с приблизително 11 000 квадратни метра разгъната застроена площ (РЗП). Модерната архитектура поставя високи изисквания към конструкцията рамково скеле необходима за работа по фасадите, които ще бъде изпълнени с облицовка от каменни плочи и алуминиеви профили с прекъснат термомост и двоен стъклопакет.

За изпълнение на скелето Главболгарстрой отново се довериха на фасадното рамково скеле Layher SpeedyScaf доставена от Лайер ЕООД. Системата позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Системата скеле разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа на служителите.

Рамково скеле

Фасадно рамково скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020