• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Защитни системи скеле Layher – Защита от атмосферни влияния, шум, околна среда; Касетни покриви Layher, Мобилни покриви, Покрив Layher Keder XL.

ПОКРИВ LAYHER KEDER XL

Покривът Keder от Layher е отдавна доказал се продукт с големи успехи, който също така поставя нови измерения в сферата на временните покривни съоръжения над строителни площадки или трибуни. Случаи където отворът често е ограничен до 20 метра поради конструктивни съображения, покривът Keder XL разкрива качествата си. Вземайки предвид изискването да се справи с атмосферните условия, покривът Keder XL може да бъде изграден с отвор до 40 метра!
Конструкцията на покрива Keder XL е базирана върху алуминиева ферма 750 с вграден Keder профил на горния пояс.Покривът Keder от Layher има много приложения – покриване на работни зони при ремонт на дървени покриви и облицовки, защита от атмосферни условия на новостроящи се конструкции, ремонтни дейности по магистрали и мостове и редица приложения като покриването на трибуни, сцени и други стандартни дейности.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

Натоварване от сняг до1.0 kN/m².

По-бързо и по-лесно монтиране на Keder покривалата

Съвместим с всички други системи за скеле на Layher

Материалът и таблиците за натоварване са налични за улесняване на проектирането

Възможни са двускатен, едноскатен и многоъгълен покриви

МОБИЛНИ ПОКРИВИ – ИКОНОМИЧНО РЕШЕНИЕ ОТ LAYHER

Дали на по-бързо напредваща  строителна зона или на такава с по-ограничени възможности, вие може да използвате покривната защита от Layher, придвижвайки я до желаната работна зона само с няколко допълнителни компонента. Приспособимост и икономичност от най-висока степен чрез мобилните покриви на Layher.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

Мобилните покриви могат да бъдат придвижвани секция по секция адаптирайки се към прогреса на строежа и покривайки необходимата работна зона.
Така отпада нуждата от изграждане на временен покрив над целия обект. Леки отклонения в направлението на релсата, могат да бъдат компенсирани чрез напречна корекция на количката. Секциите на покривната конструкция са независими от  секциите на носещата конструкция от скеле – давайки ви повече гъвкавост  по време на монтажа.
Например отвор в покрива може да се постигне лесно, само чрез раздалечаване на секциите една от друга. Също така са възможни  и припокриващи се покриви. Отделните секции на покрива може да се поставят с кран на определено място, да се свържат, и след това да бъдат преместени до работното си положение

КАСЕТНИ ПОКРИВИ LAYHER

ПОКРИВИ ЗА ЗАЩИТА ОТ АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ И ВРЕМЕННИ ХАЛЕТАС НИСКИ ЦЕНИ И РАЗХОДИ ЗА ТРУД

Kасетните покриви Layher са се наложили като фаворит на строителни обекти за конвертиране, ремонт и реставрация. Цялата конструкция и оборудване са защитени по време на преустройство или ремонт на покрива. Така нормалното функциониране на сградата може да продължи под временния Касетен покрив. Ако защитата от атмосферни влияния е целта то има много причини да изберете за касетната покривна система Layher.

Икономични благодарение на първокласната технология
Сигурна, доказана конструкция, състояща се от висококачествени компоненти, специално оборудвани за повтарящи се операции като: подмяна, монтаж и демонтаж.

Дълъг срок на експлоатация
Касетъчнния покрив Layher е почти неразрушим. Неговият практичен дизайн съчетан с подбраните материали са основни причини, правещи го инвестиция, която ще запази стойността си в продължение на много години. Използването на касетъчни покривни фермови греди осигурява бърз монтаж. Покривните ферми се сглобяват  удивително бързо на нивото на терена, и след това се монтират върху конструкцията носеща покрива, с помощта на кран. Покривните касети за междинните секции се вкарват в канала и се заключват на място с притискащи клинове. Не се изисква опъване или прихващане. Касетите действат като укрепващи елементи. Само всяка втора секция се сглобява като укрепваща. Това допринася за намаляване на материала и следователно на финансите и времето необходимо за монтаж.

Икономична  модулна система
Различни покривни зони са възможни  благодарение на добре замислените дължини на покривните фермови греди, и на U сечението на горния пояс на фермите.

Огромни отвори
В зависимост от статическата система и натоварване, е възможно да се проектират
покривни конструкции с отвор  по-голям от  40 m.

Лесна направа на  отвор за спускане на материали
За да се осигури снабдяване с материали на строителната площадка, касетъчнния покрив Layher може да бъде отворен, на всяко място, като просто се отместят в страни една или повече покривни касети. Не е необходимо използването на кран.

Независещ от носещата конструкция
Касетъчния покрив Layher не изисква специфична конструкция. Това означава, че не се изискват допълнителни инвестиции.
Касетъчния покрив Layher може да се монтира лесно на почти всяка, скеле или друг вид, носеща конструкция.

Тотална защита от атмосферни влияния
Дъждовната вода се отвежда правилно благодарение на препокриващите се покривни елементи, основно изискване за всеки покрив.

ЗАЩИТНИ СИСТЕМИ LAYHER

ЗАЩИТАТА ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА, ШУМ И АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ С НИСКИ ЦЕНИ И РАЗХОДИ ЗА ТРУД

Чрез своята Защитнa Система, Layher осигурява панелна система за покриване, която е съвместима със системите за скеле Allround  и SpeedyScaf. Система за обслужване на изискванията за защита – изолация от околната среда, шума и атмосферните влияния.

Това е изключително икономично решение, което потвърждава добре познатото качество на Layher: Малък брой елементи, предназначени за често и различно приложение.

Бърз и лесен монтаж в проста логическа последователност. Панелите са проектирани за осoвите разстояния на Layher, с максимална дължина от 3.07 m и с височина от 1.0 m, те са много лесни за монтаж и транспортиране. Гуменото уплътнение по края прави панелите идеални за защита : прахови работи (фасадни мазилки), работи с вакум (премахване на азбест), почистване (бластиране с пясъкоструйка). Панелите  са електростатично инертни и следователно лесни за почистване. За да се осигури защита от шум е възможно стенните панели да се оборудват със допълнителна звуко-изолация на стойност над 26 db.

Прозрачните панели позволяват да се работи на дневна светлина въпреки покриването. Има панелни елементи за вътрешните и външните ъгли.
Специално разработена  релса връзка се използва за свързване на панелите към съществуващи конструкции или терена. Налични са практични решения за компенсиране на фуги по хоризонтала и вертикала. Конструкции от скеле със секции от 2.57 m могат да бъдат покривани с касети до височина от 90 m (при секции от 3.07m височината е до 50 m). Налични са Елементи за достъп съвместими със системата и отговарящи на всички изисквания.

Защитна Система Layher: система покриваща всички изисквания на околната среда и безопасност  и предотвратяваща всички рискове.

© Copyright 2020