• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    1

    2021
  • 847
Защитни системи Layher за изграждане на халета за корабостроителната промишленост

Защитни системи Layher за изграждане на халета за корабостроителната промишленост

Построяването на халета за боядисване на корабни модули бе част от голям проект, за реализирането на който бе използвана комбинация от Защитни системи скеле Layher Cassette Roof (стоманена покривна система), Wall cassettes (стенни предпазни панели) и модулно скеле Allround. Резултатът бе изграждането на просторна плътно затворена работна зона, лесно и бързо – само за частица от времето необходимо за построяване на постоянна конструкция с такива размери и функционалност.

Защитни системи Layher – 600 Wall cassettes за цялостното изпълнение на проекта

Всяка от сградите е с размери 30 m дължина, 30 m широчина и 13 m височина до нивото на стрехите. Те са свързани помежду си чрез мостова конструкция с дължина 21 m, която служи и за основа на релсата за плъзгащите врати на халетата.

Layher Cassette Roof първоначално бе сглобен на няколко модула и в последствие позициониран с помощта на кран, като три от секциите му бяха изградени с прозрачни покривни панели, за да бъде осигурена дневна светлина във вътрешността на халетата. Използвани бяха и над 600 Wall cassettes за цялостното изпълнение на проекта, като строителните дейности отнеха по-малко от 2 месеца.

Защитни системи Layher – Ползите за Вас:

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020