• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • февруари

    22

    2021
  • 1092
Индустриално скеле Layher Allround за реновиране на ТЕЦ

Индустриално скеле Layher Allround за реновиране на ТЕЦ

Охладителна кула на ТЕЦ в Италия трябваше да бъде реновирана във връзка с промяната на държавните разпоредби за безопасност при сеизмични въздействия. Тъй като не бе възможно анкериране на скелето към конструкцията на охладителната кула, Layher предостави решение за свободно-стояща конструкция кръгово скеле с кули-контрафорси, изградена чрез комбинация от системите индустриално скеле Allround и фасадно скеле SpeedyScaf.

Конструкция индустриално скеле от 18 000

Стоманено въже с дължина от 18 km бе използвано за анкериране на кулите-контрафорси към земята, за да бъде реализирано отделянето на скелето от конструкцията на охладителната кула. Използваният материал за изграждане на конструкцията индустриално скеле бе приблизително 18 000 m².

Индустриално скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020