• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • март

  29

  2021
 • 146
Мобилни кули Layher

Мобилни кули Layher

Работа на височина с мобилни кули Layher

Мобилните кули Layher предоставят изключително безопасни условия при работа на височина. Те са проектирани и произведени в Германия и отговарят на най-високите стандарти за безопасност. Layher предлага богато разнообразие от лесно регулируеми алуминиеви мобилни кули, подходящи за изискванията на всеки проект. Когато говорим за мобилни кули, има само няколко характеристики, които наистина са важни.  С продуктите на Layher, независимо кое решение сте избрали, имате гаранция за икономичен дизайн, изключително качествена конструкция и най-вече безопасна, лесна и удобна работа.


Мобилни кули Layher – леки и лесни за сглобяване (без инструменти)

С възможност за работа на открито и закрито, всяка от нашите мобилни кули е произведена, използвайки високоякостен алуминий. Мобилните кули Layher са леки, лесни за монтаж и преместване, и осигуряват несравнима свобода на движение и възможност за извършване на всеки тип работа.

Рамки за мобилни кули

Рамката изпълнява функцията и на стълба за достъп до работните площадки, като елиминира нуждата от използване на допълнителни стълби (с различни дължини). Разстоянието от 250 mm между отделните напречни елементи (стъпалата), улеснява позиционирането на работната платформа. Набраздяването им осигурява сигурен вертикален достъп, без опасност от подхлъзване. Рамките са налични с височини от 1 m и 2 m, и широчини от 0.75 m и 1.5 m.

Колела за мобилни кули

Качествените колела гарантират висока маневреност и стабилност на платформата по време на работа. Разнообразните покрития за колела позволяват използването им върху всякакъв вид подови настилки. Регулируемият стоманен винт (0.3 m – 0.6 m) осигурява лесно и прецизно нивелиране на работната платформа, като в същото време предава натоварването в центъра на заключеното колело. Това подобрява стабилността и гарантира безопасната работа. Колелата могат да бъдат заключени към рамката за по-лесно транспортиране.

Мобилни кули - колела

Парапети и диагонали за мобилни кули със захващане тип щипка

Несравнимо бързо свързване без инструменти. Само лек натиск е необходим за захващането на щипките. Различното оцветяване на осигурителните палци на щипките за парапети и диагонали, помага за бързото различаване на компонентите, което спестява време.

Мобилни кули - щипка

Пътеки и борд дъски за мобилни кули

Здравите пътеки, изработени от алуминиеви рамки, шпервана плоскост и захващане чрез щипки, гарантират удобство и бързина на работа. Те имат покритие срещу хлъзгане, гарантиращо сигурно и безопасно ползване дори и в дъждовно време. Борд дъските осигуряват защита от падащи материали или инструменти и предоставят максимална площ на работната повърхност.

Стабилност при мобилни кули

Стабилността на мобилната кула трябва да бъде гарантирана по време на всеки етап от монтажа, експлоатацията и демонтажа. В зависимост от височината и от това дали мобилната кула ще бъде използвана на открито или закрито, трябва да бъдат използвани една или няколко от следните опции:

 • Монтаж на основа за мобилна кула;
 • Използване на стабилизатори;
 • Баласт – затежаване.
Мобилни кули - стабилност

Мобилни кули Layher – Ползите за Вас:

 • Произведени в Германия;
 • Изключително бърз монтаж (без инструменти);
 • Ергономична работа и лесни за транспортиране;
 • Стабилност и безопасност при работа на височина;
 • Богато разнообразие;
 • Възможност за работа на височина до 13.6 m;
 • Товароносимост – клас 3 (200 kg/m²).
© Copyright 2020