• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Модулно скеле Allround  – многофункционалността в действие:

Модулно скеле Allround (индустриално скеле) на Layher е образец на пазара за модерни системи за скеле. С уникалната технология, всестранният (Allround) конектор замени конвенционалните свързващи техники. Различните комбинации имат редица съществени приложения: на строителната площадка, в индустрията, химическите заводи, електрическите централи, пристанища и много други. Скелетата могат да бъдат полезни за работа, защита, фасади, поддръжка – вътрешна или външна или да бъдат мобилни (подвижни). Всестранната Allround връзка (розетка) осигурява подвижност и гъвкавост и задоволява всички изисквания, дори когато трябва да се работи със сложни планове, архитектурни стилове или завишени изисквания към безопасността

Конектор на модулно скеле Конектор на модулно скеле

Модулно скеле Layher Allround.®
Находчиво. Надеждно. Без ограничения

Основното приложение на модулно скеле Layher Allround е там, където конвенционалните скеле технологии не могат да се използват оптимално и икономически изгодно. С модулното скеле Layher Allround  вие инвестирате в универсална и завършена система. Тя разполага с всички необходими одобрения за бърз, безопасен и икономически изгоден монтаж. Уникалната Allround връзка е бърз и безболтов метод, позволяващ избор на ортогонални или ъглови връзки. Оригиналните Layher Allround скелета предлагат голямо разнообразие от различни приложения, особено при сложни строителни работи. Това се постига при уникално бърз монтаж от стандартни компоненти и широка гама от аксесоари.

Надеждна връзка от самото начало – благодарение на идеята за връзка чрез клин. Това позволява монтажа на елементите да се извършва безопасно от един човек независимо от височината. Удар с чук по клина превръща хлабавата връзка в изключително здрава и корава, трансферираща надеждно усилията.

Трансфериращата усилията връзка е резултат от изключителния дизайн: Формата на клиновата глава и вертикала съвпадат, така че натоварването се предава централно.

Бърз монтаж. До 8 връзки могат да бъдат направени в структурно идеален конектор (розетка) на едно ниво и в различни ъгли. Монтажът на модулното скеле Allround е лесен и разбираем. Ако е необходимо, можете да монтирате О- или U-хоризонтали, за да стъпят пътеките, като задължително ги осигурите срещу непреднамерено изместване.

Надеждна връзка от самото начало: клиновата глава се плъзга върху розетката.

И моментално е осигурена срещу отместване, чрез поставяне на клина.

Удар с чук по клина превръща хлабавата връзка в изключително здрава

Неограничен работен потенциал:

За промишленост, химически заводи, електроцентрали, строителни обекти, самолетни хангари, корабостроителници, театри и арени, на всяко място или съоръжение, “оригиналът” Layher оправдава напълно своята репутация като многофункционален (all round). Дали това е работно, защитно, фасадно или подпорно скеле; независимо дали е на закрито, мобилно или премостващо, дори и за най-сложните подови оформления и монтажни ситуации, или за сложни архитектурни особености и спазване на строги изисквания за безопасност – благодарение на уникалната си технология на свързване и несравнима скорост на монтаж, скеле системата Layher Allround се установи на пазара като синоним на модулно скеле.

модулно скеле
© Copyright 2020