• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • август

    4

    2015
  • 1090
Oбемно скеле Allround – минимизиране на времето за ремонт чрез бързо сглобяване

Oбемно скеле Allround – минимизиране на времето за ремонт чрез бързо сглобяване

Обемно скеле Allround от Layher

Рафинериите са съоръжения, които подлежат на поддръжка и реновиране от експерти през регулярни интервали. За да се направи това, експлоатацията на части или дори цялото съоръжение трябва да бъде спряно в продължение на няколко седмици, за рутинни инспекции и ремонтни работи. Използването на модулно обемно скеле Allround гарантира по-безопасен достъп на зоните за профилактика и може значително да съкрати тези прекъсвания, благодарение на бързото и ефективно сглобяване. Спирането на Хидрокрекер – система за преработка на суров петрол изисква стотици обезопасени работни площадки, всяка с височина до 60 м. Фирмите извършващи ремонта са в състояние да се справят с всяка задача заедно с Layher и да спазят графика при висока степен на безопасност на работа – до пълното удовлетворение на оператора на съоръжението.

Предимства при работа с обемно скеле Allround:

  • Сглобяването на скелето може да се извърши до 80% преди пълното спиране на съоръжението без никакво прекъсване на текущата експлоатация. Икономичната от страна на материал система Allround позволява изчистени индивидуални конструкции, благодарение на голямото разнообразие от стандартни дължини на елементите, които могат точно да паснат на геометрията, отворите и тръбите вътре в съоръжението.
  • За да се изключи всяка повреда на съоръжението, скелето се изгражда като свободно стояща конструкция, стъпила на Allround вертикали, които абсорбират големи натоварвания. При различни части от скелетната конструкция се премостват с усилени греди или ферми.
  • По време на спирането, леките отделни компоненти с висока прецизност на безболтвата монтажна възка (розетки и клиновидни глави) позволяват бърз монтаж при спазване на натоварения график. Дори и в случаите на непланирани работни площадки за аварийни ремонти.
  • Фугите са запълнени и гарантират че потребителите ще могат да работят без риск.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020