• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • януари

  16

  2020
 • 1013
Обемно скеле Layher Allround – конструкция скеле в екстремни условия

Обемно скеле Layher Allround – конструкция скеле в екстремни условия

Обемно скеле Allround от Layher за построяването на небостъргача Лахта Център в Петербург

Лахта Център, построен в Санкт Петербург, е мултифункционален комплекс, като едната му част е високата 462 м. кула – до този момент най-високата сграда в Европа. Благодарение на вертикалния достъп, предоставен от системата обемно скеле Allround, руските монтажници имаха възможността да изиграят решаваща роля при навременното завършване на обекта, дори при екстремни условия, като ветрове със скорост до 150 км/ч и мразовити температури: бързо сглобяване благодарение на олекотените (lightweight) компоненти на конструкцията обемно скеле, бързата технология за свързване чрез клиновидна глава и розетка за безболтов монтаж и високата прецизност при изработване на компонентите на скелето. Безпроблемно използване, дори при прехвърчане на искри, дължащо се на ниския риск от възникване на пожар. Точността при приспособяване на геометрията се постига чрез разнообразния набор от стандартни елементи и аксесоари  – за сигурна работа на височина над 400 м.

Обемно скеле от Layher и продуктова линия Layher Allround Lightweight – Ползите за вас:

 • Лесно. Още по-добро поколение на доказалата се с времето система обемно скеле Allround на Layher.
 • Бързо. Новите материали и подобренията в дизайна намаляват теглото на компонентите без това да влияе на тяхната товароносимост. Това увеличава скоростта на монтажа и улеснява транспортирането.
 • Икономично. Един вертикал при стоящи и висящи конструкции, благодарение на валцованите спиготи. По този начин не се губи време за монтаж на отделен спигот с четири болта и поддържане на склад на два различни модели вертикали.
 • Сигурно. Подобрена сигурност при извършване на монтажа, дължаща се на уникалната AutoLock функция.
 • Ергономично. Намаляване на физическото усилие при работа, благодарение на олекотените компоненти и увеличения с до 10 см светъл отвор.
 • Интегрирано. Съвместима с всички предишни Allround поколения, както и с фасадно скеле SpeedyScaf, Layher Защитни системи и Event Systems – Сцени и трибуни . За максимална защита на инвестицията.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020