• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    11

    2016
  • 1290
Подпори за тежко натоварване от Layher при изграждане на планетариум

Подпори за тежко натоварване от Layher при изграждане на планетариум

Подпори за тежко натоварване Layher при строежа на новият Музей на науката в Маями

подпорно скеле Layher

Подпорна конструкция направена от скеле системата Allround.

Новият музей на науката в Маями ще отвори вратите си през 2016 г. Той ще включва сферичен планетариум изработен от предварително отляти елементи. Куполът е изграден от 30 клиновидни елементи и кръгла корона, като най-горен елемент на затваряне. Елементите се поставят с кран и се свързват един за друг. До завършването на купола, като затворена носеща конструкция, е необходима мощна подпорна конструкция, както и достъп за заваръчни работи по периферията на стъпване на кръглата корона. Решението е подпорна конструкция (подпори) направена от модулната система скеле Layher Allround. В допълнение към прецизното адаптиране към геометрията, товарите от поддържането в монтажно положение на 25 тонните елементи са отведени безопасно към основите,  благодарение на използването на Подпорите за тежко натоварване от Layher. Конзоли, пътеки и парапети, от системата модулно скеле Allround, осигуряват икономично решение за конструкцията на работните  площадки.

Layher shoring

Подпори от модулно скеле

Layher Allround Lightweight – Ползите за Вас:

  • По-голяма товароносимост, благодарение на комбинирането на четири вертикала Allround, свързани с помощта на двойна връзка с клин.
  • Рационално използване на подпората за тежко натоварване, като самостоятелна, равнинна  или пространствена подпорна кула. Модификациите са възможни чрез използването на стандартни Allround елементи.
  • Прецизно адаптиране към  действителното натоварване и необходимата геометрия,  благодарение на свободния избор на разстояние между опорите.
  • Икономично решение, благодарение на използването на стандартни Allround елементи.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020