• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    23

    2019
  • 61
Подпорно скеле за бетонови работи – бърз и икономичен монтаж

Подпорно скеле за бетонови работи – бърз и икономичен монтаж

Бърз и икономичен монтаж на подпорно скеле за бетонни работи, благодарение на възможността за вариране на размера на кулите и позициониране чрез кран.

Подпорни кули TG60

   В процеса на изграждането на фирмен магазин, Eigner Bauunternehmung GmbH трябваше да подпрат кофража за наливане на плочата на второ ниво с площ от приблизително 2,000 m². Беше важно безопасното отвеждане на полезния товар от приблизително 1400 кг/m² към основата, и интегрирането на вертикалните носещи елементи от конструкцията на сградата.

   Подпорните кули Allround TG 60 позволиха да се проектира икономично и гъвкаво решение. Възможността за вариране на размера на кулите позволи изграждането им с размер 1.09 x 2.07 m, приспособени идеално за нужните натоварвания и геометрия. Това означаваше, че са необходими по-малък брой подпорни кули. 3D планирането, чрез LayPLAN CAD, предотврати сблъскването с препятствия, като вертикалните елементи от конструкцията, правейки монтажът безпроблемен.

   Подпорните кули бяха сглобени лежащи на терена и след това поставени в проектно положение чрез кран. Пространственото укрепване бе изпълнено чрез стандартни Layher Allround Lighweight елементи, благодарение на безболтовата доказана Allround технология на свързване с клин.

Подорни кули TG60

Allround Подпорни кули TG 60 – Ползите за Вас:

.         Бързо.
Лесен и бърз монтаж благодарение на олекотените Lighweight елементи и симетрични рамки с доказаната Allround технология на свързване с клин.

.         Приспособимо.
Пълната съвместимост със системата Allround позволява приспособяване към всяка ситуация.

.         По-безопасно.
Безопасен вертикален монтаж благодарение на интегрирания предпазен парапет. Възможен хоризонтален монтаж, и поставяне в работно положение с кран.

.         Икономично.
Спестява повече от 30 % от времето за монтаж, в сравнение с конструкции изградени от отделни елементи – икономическата полза се усеща веднага.

 

[siteorigin_widget class=”Kadence_Recent_Posts_Widget”][/siteorigin_widget]
© Copyright 2020