• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • април

    23

    2019
  • 115
Подпорно скеле Layher за бетонови работи – бърз и икономичен монтаж

Подпорно скеле Layher за бетонови работи – бърз и икономичен монтаж

Бърз и икономичен монтаж на подпорно скеле TG 60 от Layher за бетонни работи, благодарение на възможността за вариране на размера на кулите и позициониране чрез кран.

Подпорни кули TG60

В процеса на изграждането на фирмен магазин, компанията Eigner Bauunternehmung GmbH трябваше да подпрат кофража за наливане на плочата на второ ниво с площ от приблизително 2,000 m². Беше важно безопасното отвеждане на полезния товар от приблизително 1400 кг/m² към основата, и интегрирането на вертикалните носещи елементи от конструкцията на сградата.

Подпорните кули Allround TG 60 позволиха да се проектира икономично и гъвкаво решение. Възможността за вариране на размера на кулите позволи изграждането им с размер 1.09 x 2.07 m, приспособени идеално за нужните натоварвания и геометрия. Това означаваше, че са необходими по-малък брой подпорни кули. 3D планирането, чрез LayPLAN CAD, предотврати сблъскването с препятствия, като вертикалните елементи от конструкцията, правейки монтажът безпроблемен.

Подпорните кули бяха сглобени, лежащи на терена и след това поставени в проектно положение чрез кран. Пространственото укрепване бе изпълнено чрез стандартни Layher Allround Lighweight елементи, благодарение на безболтовата доказана Allround технология на свързване с клин.

Подорни кули TG60
ПОДПОРНО СКЕЛЕ TG 60 ЗА БЕТОНОВИ РАБОТИ

Подпорно скеле Allround TG 60 за бетонови работи – Ползите за Вас:

  • Бързо. Лесен и бърз монтаж благодарение на олекотените Lighweight елементи и симетрични рамки с доказаната Allround технология на свързване с клин.
  • Приспособимо. Пълната съвместимост със системата Allround позволява приспособяване към всяка ситуация.
  • По-безопасно. Безопасен вертикален монтаж, благодарение на интегрирания предпазен парапет. Възможен хоризонтален монтаж, и поставяне в работно положение с кран.
  • Икономично. Спестява повече от 30 % от времето за монтаж, в сравнение с конструкции изградени от отделни елементи – икономическата полза се усеща веднага.

Интересувате се от нашите продукти?

Моля изпратете запитване.

Свържете се с нас.
Последни публикации
© Copyright 2020