• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • декември

    14

    2020
  • 756
Подпорно скеле Allround TG 60 при строежа на нова клиника в Германия

Подпорно скеле Allround TG 60 при строежа на нова клиника в Германия

В момента се строи нова клиника в Гьопинген, Германия. По време на грубия строеж на сградата, многоетажните изнасяния представляваха предизвикателство за строителната компания Leonhard Weiss. Докато носещите греди на последния етаж не бъдат изпълнени, за бетониране на конзолната секция от сградата е необходимо подпиране, реализирано чрез системата подпорно скеле Allround TG 60 на Layher.

Подпорно скеле Allround TG 60. Една система – много решения.

Системата Подпорно скеле Allround TG 60 предостави икономично и безопасно решение – намаляване на количеството материал, благодарение на различните дължини на секциите скеле, в съответствие с предвиденото натоварване, конзолно изнасяне за оформяне на безопасна работна площадка, сдвояване на рамки в участъците с големи натоварвания, лесно приспособяване към наклонения терен, интегрирани работни платформи със стандартни пътеки и по-лесен достъп до работната площадка чрез интегрираното модулно стълбище.

Системите скеле на Layher предоставят икономично и безопасно решение – секциите на стълбищната кула и подпорното скеле бяха предварително сглобени на земята и след това позиционирани с помощта на кран. Това позволи безпроблемно спазване на стриктния линеен график. Техническият отдел от инженери на Layher работиха в тясно сътрудничество със строителната компания, като предварително проектираха конструкцията подпорно скеле в 3-D среда чрез програмния продукт Layher LayPLAN CAD. Прецизното приспособяване към геометрията, включително и проверката за неточности, изиграха решаваща роля за безпроблемния монтаж и спазването на стриктния график.

Подпорно скеле Allround TG 60 – Ползите за Вас:

  • Бързо. Лесен и бърз монтаж благодарение на леки и симетрични рамки с доказаната Allround технология за свързване.
  • Приспособимо. Съвместимостта с оборудването Allround позволява адаптиране към всяка ситуация.
  • По-безопасно. По-безопасно вертикално изграждане благодарение на интегрираната странична защита.
  • Икономично. С повече от 30% спестяване на време, в сравнение с конструкции направени от отделни елементи, икономическият успех идва бързо.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020