• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    20

    2016
  • 164
Фасадно скеле SpeedyScaf за фаза 2 на “Резиденшъл парк София” – Линднер отново се довериха на Layher

Фасадно скеле SpeedyScaf за фаза 2 на “Резиденшъл парк София” – Линднер отново се довериха на Layher

Фасадното скеле Layher SpeedyScaf – гаранция за безопасност и икономичност.

“София Парк” е вторият мащабен проект на Групата Линднер в България, включващ разнообразие от многофамилни, еднофамилни и редови къщи, собствен парк, търговска зона и офисни площи. Той обединява удобната и сигурна жилищна среда, комфортът на работното място и естествената близост с природата.  Втора фаза на “Резиденшъл Парк София” е разположена в югозападната част на комплекса, с локация, предоставяща прекрасна гледка към Витоша. На парцел от над 25 хил. кв.м ще бъдат построени 19 еднофамилни къщи и 36 апартамента, които предлагат голямо разнообразие от квадратури и типове на архитектурно разпределение.

За изпълнението на фасадите фирма Линднер използва пълните възможности на рамковото фасадно скеле Layher SpeedyScaf. Което позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж. Използването на допълнителни елементи и аксесоари (конзоли,бордови дъски, усилени пети и др.) дава възможност за изпълнението на както на покривите така и на фасадите без да се правят компромиси с безопасността на работниците, сподели инж. Иван Маринов – ръководител на монтажната група, а също така и отговорник по безопасността на обекта.

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение.Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

Интересувате се от нашите продукти?

Моля изпратете запитване.

Свържете се с нас.
Последни публикации
© Copyright 2020