• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Сцени и трибуни – системи Layher Event  за спортни, културни и развлекателни мероприятия

Системата за сцени и трибуни Event на Layher е много подходяща за различни спортни и развлекателни мероприятия, концерти и представления. Благодарение на гъвкавите и устойчиви технологии, системата може да се инсталира бързо, надеждно и безопасно за открити или закрити сцени. Системата Layher Event е на базата на модулно скеле Layher Allround.

Сцени

Сцени за всякакви случаи и при всякакви метеорологични условия. Можете да изберете от вече подготвени варианти за използване или да Ви бъде изготвена сцена по индивидуален план.

 

Трибуни

Трибуните са оборудвани със специално проектирани сценични платформи с повърхности без опасност от хлъзгане, сцената е удобна и безопасна за използване. Седалките на трибуните могат да бъдат изградени на базата на системата Layher. В зависимост от употребата, трибуната може да бъде снабдена с индивидуални седалки, пейки или сгъваеми седалки.

Ние сме основен доставчик на сцени и трибуни на всички световни организатори на концерти и други спортни мероприятия. Можем да изработим проект за изграждането на закрити и открити сцени и трибуни.

© Copyright 2020