• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • февруари

  3

  2017
 • 131
Трибуна от скеле Layher Allround на Световното първенство по сноуборд в Банско

Трибуна от скеле Layher Allround на Световното първенство по сноуборд в Банско

И тази година нашите партньори от фирма Ригингпро бяха поканени да изпълнят видео-стена и трибуна от скеле Layher за зрителите на Световното първенство по сноуборд, което ще се проведе от 3 до 5 Февруари на Банско.

Според заданието трибуната трябва да има 540 седящи места. Тя е изпълнена от модулно скеле Layher Allround по проект на техническия отдел на Лайер България. Общото тегло на скелето за трибуната е над 24 тона.

Конструкцията за екрана на Видео-стената е също по проект на Лайер ЕООД и е с общо тегло над 9 тона. Особеното при тази конструкция е, че е необходимо да бъде укрепена срещу поривите на вятъра с допълнителен баласт (противотежест) с тегло над 20 тона.

Системата скеле Layher Allround Lightweight за трибуна от скеле – Ползите за Вас:

 • Лесно. По-добрата генерация на доказаната система скеле  Layher Allround.
 • Бързо. Нови материали и подобрения в дизайна намаляват теглото на компонентите без загуба в товароносимостта. Това увеличава скоростта на монтаж и също транспортната ефективност.
 • Икономично. Само един вертикал за подпорно и висящо скеле, благодарение на интегрирани съединители (спиготи). Не е необходимо допълнително време за монтаж на отделни съединители (спиготи) или съхранение на два различни вертикала.
 • Интегрирано. Може да се комбинира с всички генерации на системите за скеле Allround,  SpeedyScafLayher Protective и Event Systems. За максимална оптимизация на инвестициите.
 • Безопасно. Подобрена безопасност на труда по време на монтаж, благодарение на уникалната функция за автоматично заключване.

Интересувате се от нашите продукти?

Моля изпратете запитване.

Свържете се с нас.
Последни публикации
© Copyright 2020