• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    19

    2019
  • 1496
Тунелна рамка Speedy LW 1.09 m за Фасадно скеле с безопасен пешеходен проход

Тунелна рамка Speedy LW 1.09 m за Фасадно скеле с безопасен пешеходен проход

Тунелна рамка Speedy LW 1.09 m

Когато се използва скеле в пешеходни зони, препоръчително е да се осигури работно скеле с пешеходен тунел. Портални рамки от системата SpeedyScaf на Layher са на разположение, за да направят точно това. Освен доказана рамкова конструкция с ширина от 1,50 m, в момента се предлага и тунелна рамка с ширина от 1,09 m. Тази рамка се използва особено за пешеходни зони с ширина по-малка от 1,60 m.

Тунелната рамка отговаря на изискванията на Немските наредби (RSA) за защита на работните зони по пътищата, с минимална ширина 1,00 m за пешеходни пътеки. Това е възможно благодарение на външните ограждащи клинове за закрепване на предпазни парапети. Необходимата височина за преминаване  е 2,20 m., което е с 25 cm по-висока от стандартната фасадна рамка.

Подвижният съединител (спигот) дава възможност за изграждане  на фасадни скелетни конструкции от двата стандартни размера на рамки SpeedyScaf с широчина от 0.73 m и 1.09 m. За предпазване срещу падане на предмети или инструменти, всяка тунелна рамка може напълно да бъде покрита с комбинация от олекотена пътека 0.61 m и метална пътека 0.32 m. Също така може да бъде покрита с три стандартни стоманени пътеки 0.32 m. Вградената стоманена планка дава възможност да се закрепи диагонална връзка за допълнително укрепване. За да се предпази скелето от транспортните пътища лесно могат да се монтират сигнални бариери, които да бъдат прикрепени към рамката чрез скеле връзка (жабка).

Тунелна рамка Speedy 1.09 m. Ползите за Вас:

  • Благодарение на външните ограждащи клинове са изпълнени изискванията на германските RSA, като минималната ширина на прохода е 1,00  m.
  • Подвижните накрайници (спиготи) го правят подходящи за изпълнение на фасадно скеле при широчина 0.73 m или 1.09 m.
  • По-ефикасен транспорт и съхранение на тунелните рамки в пале.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020