• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • май

    18

    2016
  • 144
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf при разширението на Либхер

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf при разширението на Либхер

От създаването на поделението си през 2000 година немският концерн Либхер инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, както и в развитието и повишаването на квалификацията на персонала си.

В началото на 2016 година предстои откриване на нов логистичен център. Това ще доведе до разширяване на производствената площ и откриване на нови работни места в производствените и в административните отдели на фирмата.

При изграждането на новия логистичен център фирма Стройрент достави и монтира над 800м2 фасадно скеле от системата Layher SpeedyScaf. Бързото и лесно сглобяване на елементите спомага за безпроблемната работа по довършване на фасадата.

Фасадно скеле под наем от Стройрент.

Фасадно скеле на логистичния център на Либхер.

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бърз и лесен.

Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.

  • Безопасен от самото начало.

Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.

  • Изключително гъвкав.

Обширен набор от елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместим с другите системи и продукти от Layher.

  • Изключително икономичен.

Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

© Copyright 2020