• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    17

    2020
  • 269
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за ремонт и реставрация на църквата св. мартин в етлинген

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за ремонт и реставрация на църквата св. мартин в етлинген

ФАСАДНО СКЕЛЕ LAYHER SPEEDYSCAF ЗАЕДНО С ПРЕЦИЗНО ИЗРАБОТЕНИ КОМПОНЕНТИ ЗА НАДГРАЖДАНЕ – ЗА ИКОНОМИЧЕН МОНТАЖ И ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОЕКТА В СРОК

За създаването на оптимални условия за извършване на ремонтните дейности по църквата Свети Мартин в Етлинген, беше необходимо изграждането на временна покривна система за защита от атмосферни влияния, в допълнение към работното фасадно скеле, за да бъде ремонтиран дървения покрив на сградата. Компанията Burkart Gerüstbau избра интегрирано системно решение от Layher. Системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf даде възможност за направата на икономично комбинирано решение за работно и подпорно скеле. Прецизно изработените компоненти за надграждане улесниха приспособяването на конструкцията към изискванията на работната площадка. Използвани са конзоли за адаптиране на скелето към контура на фасадите, вертикални ферми за пространствено укрепване на подпорните конструкции от фасадно скеле и платформени стълбища за по-комфортен и безопасен достъп до работните площадки на скелето.

Покривната система Cassette беше предварително сглобена на земята и след това лесно и бързо позиционирана с кран върху опорната конструкция фасадно скеле SpeedyScaf. По този начин се осигурява възможност за ефективна работа, независимо от атмосферните условия.

Система фасадно скеле Layher SpeedyScaf – ползите за Вас:

  • Безопасно, ергономично и удобно боравене с компонентите на системата, комбинирано с високо ефективен монтаж.
  • Адаптивна: подходяща за веки тип работа, съвместима с всички останали системи и продукти на Layher.
  • Богато разнообразие от стандартни елементи за двете широчини 0.73 m и 1.09 m.
  • Пълни одобрения за вариантите стомана и алуминий, гарантиращи безопасната работа.

© Copyright 2020