• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf®

Фасадно скеле Layher – гарантира бърз и лесен монтаж и високо ниво на безопасност. Сглобява се бързо – без болтове, само с шест основни елемента и няколко ръчни операции. Можете да задоволите почти всяко изискване с тази несравнимо лека, но здрава и стабилна система. Установена е като лидер на пазара за рамкови конструкции скеле в продължение на няколко десетилетия. Стандартен монтаж се постига със следните 6 основни елемента:

Основният елемент на фасадното рамково скеле е Спиди Рамка, с която се работи още по-лесно, по-бързо и по-комфортно. Можете да изберете различни широчини фасадно скеле Layher от горещо поцинкована стомана или алуминий. Диагоналните елементи и парапетите осигуряват структурата с необходимата безопасност, като надеждно подсигуряват скелето. В зависимост от проекцията на покрива, оптималното работно положение се постига с помощта на конзоли.

Използване на диагонали за укрепване

Диагоналите се фиксират към рамките

Поставят се парапетите

Използване на парапети

Фасадно скеле SpeedyScaf. Предимства:

 

  • Несравнимо бърз и лесен монтаж на скелето.

Бърз монтаж, благодарение на опростената технология на вмъкване, леката конструкция и ергономичността при работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.

 

  • Безопасност от самото начало.

Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.

 

  • Изключително гъвкаво рамково скеле.

Обширен набор от елементи, подходящи за всяка дейност. Съвместим с другите системи и скелета от Layher.

 

  • Изключително икономичен монтаж.

Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и средства. Безупречни, с дълъг експлоатационен живот скеле компоненти, налични за покупка.

фасадно скеле speedyscaf
© Copyright 2020