• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • декември

    2

    2020
  • 2407
Фасадно Рамково скеле SpeedyScaf за фасадата на луксозната жилищна сграда Infinity Park

Фасадно Рамково скеле SpeedyScaf за фасадата на луксозната жилищна сграда Infinity Park

Луксозната жилищна сграда INFINITY PARK се намира в квартал Оборище, в непосредствена близост до парк „Заимов“. Сградата се извисява на 16 етажа над земята и е с разгърната застроена площ от 12 948 кв.м, с 2 нива подземни гаражи и топла връзка към жилищната зона. Инвеститорът Инфинити Пропърти избра фирма TAL Engineering за изграждането на фасадата, която от своя страна се довери на фирма Скелета, Монтажи и Конструкции ЕООД за доставянето и монтажа на фасадното скеле.

Модерната архитектура поставя високи изисквания към конструкцията рамково скеле необходима за работа по високотехнологичната окачена вентилируема фасада от алуминиеви композитни панели.

За изпълнение на скелето фирма Скелета, Монтажи и Конструкции ЕООД се довери на фасадното рамково скеле Layher SpeedyScaf, доставено от Лайер ЕООД. Системата позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Системата скеле разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа.

Фасадно рамково скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020