• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • януари

    17

    2022
  • 241
Модулно скеле Layher Allround за изграждане на безопасен достъп до цилиндрични повърхнини – резервоари, силози и други

Модулно скеле Layher Allround за изграждане на безопасен достъп до цилиндрични повърхнини – резервоари, силози и други

За извършването на ремонтни дейности, като част от поддръжката на няколко големи промишлени резервоара, трябваше да бъде осигурен безопасен външен достъп до цилиндричната повърхнина на съоръженията. Mодулното скеле Layher Allround предостави изключително икономично и ефективно решение.

Чрез използването на ъглови системни пътеки за фуги и телескопични парапети, бързо и лесно бе постигнато приспособяването към особеностите на геометрията с минимално разстояние между работната повърхност и конструкцията на скелето.

Бяха използвани телескопични пътеки, в зоните където бе необходимо, за да се осигури непрекъсната хомогенна работна площадка.

модулно скеле

Богатото разнообразие от стоманени пътеки и аксесоари за скеле Layher са идеалното решение за всеки проект и всяко изискване, гарантиращи безопасност, икономичност и ефективност.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020