• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • април

  18

  2022
 • 671
Allround Guardrail System (AGS) – модулна система скеле за фасади

Allround Guardrail System (AGS) – модулна система скеле за фасади

За строежа на „Milchwerk Tower” в Aichach, бе използвана модулна система скеле за фасади Allround Guardrail System (AGS), носител на множество награди и препоръчана от BG Bau. Системата осигури три основни предимства – икономичен монтаж и логистика, благодарение на леките и компактни компоненти, изключително безопасен монтаж и демонтаж чрез интегрираната система за предварително поставяне на парапети, висока приспособимост на модулния дизайн и пълна съвместимост със системата модулно скеле Layher Allround. По този начин не само бе възможно безпроблемното изграждане на работно скеле около кръговата фасада на сградата, но и изпълнението на всички изисквания на проекта чрез използване на стандартни скеле компоненти – Allround конзоли за намаляване на разстоянието до стените, платформени стълбища за безопасен и удобен достъп до работната площадка и възможност за складиране на материали. Модулната система скеле за фасади AGS е напълно интегрирана в системата скеле Allround с oдобрение Z-8.22-949. Типовото одобрение ТР-21-012, покриващо 20 варианта за изграждане на скеле конструкции, които са често използвани в практиката, допълнително улесняват предварителното планиране на проектите, като по този начин не е необходимо извършването на проверки за всеки отделен случай.

модулна система

Икономична логистика – леките и компактни елементи на модулната система скеле за фасади AGS, намаляват не само общото тегло на материала при транспортиране, но и необходимото му пространство за съхранение по време на транспорта до обекта. В зависимост от избрания начин за съхранение и транспорт, Layher предлага богат набор от палети и продукти за практично вертикално организиране на транспорта.

Allround Guardrail System (AGS) – модулна система скеле за фасади – Ползите за Вас:

 • Система за изграждане на конструкции фасадно скеле с  модулно скеле Allround за по-голяма приспособимост.
 • Олекотени и компактни елементи с малък обем при транспортиране.
 • Бърз монтаж и демонтаж.
 • Цялостна защита по време на работа с фасадните конструкции на системата скеле Allround.
 • Предварителното поставяне на парапети от защитната система е възможно, както за вътрешната, така и за външната страна на конструкцията скеле, без използване на временни защитни компоненти.
 • Възможно е последващо монтиране на отделни парапети, независимо от последователността на сглобяване.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020