• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    14

    2021
  • 929
Алуминиеви ферми и модулно скеле Allround от Layher за ремонта и реставрацията на мост

Алуминиеви ферми и модулно скеле Allround от Layher за ремонта и реставрацията на мост

За ремонта и реставрацията на мост над река Rangitikei бе необходимо изграждането на окачена конструкция скеле за достъп до подмостовото пространство. Целта бе бластирането с водна струя и нанасяне на защитен слой върху почти 100 годишните греди на моста.

Мобилна работна платформа от модулно скеле Allround и алуминиеви ферми от Layher

Най-голямото предизвикателство пред строителната компания Euro Scaffolds бе забраната за поставяне на крепежни елементи върху съществуващата мостова конструкция. Използвайки Н-греди и специализирани конзоли, мобилна работна платформа, изградена от скеле система Allround и алуминиеви ферми на Layher, бе успешно прикрепена към моста.

алуминиеви греди

Фермите Layher представляват многофункционални греди за скеле. Всички ферми са проектирани с горен и долен пояс, и вертикални пълнежни тръби с външен диаметър от 48.3 mm, което ги прави подходящи за присъединяване на повечето стандартни връзки за скеле. За ремонта на моста бяха използвани алуминиеви ферми с височина 450 mm и 750 mm.

Фермите от стомана са предназначени за по-големи натоварвания и премоствания, докато алуминиевите ферми са олекотена алтернатива за средни натоварвания и премоствания, което ги прави предпочитан избор, когато се търси удобство при работа.

Layher предлага богат набор от допълнителни елементи за ферми – секции за било, спиготи за ферми, болтове и щифтове със скоба, които допълват и разширяват възможностите за приложение на фермите.

Придвижването на мобилната окачена платформа от скеле се извърши чрез специализирани лебедки, предназначени за теглене на плавателни съдове.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020