• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • октомври

  4

  2021
 • 741
Алуминиеви греди FlexBeam – Изграждане на икономична конструкция скеле с висока товароносимост и малка височина върху мостовете Сенти

Алуминиеви греди FlexBeam – Изграждане на икономична конструкция скеле с висока товароносимост и малка височина върху мостовете Сенти

А2 е най-старата магистрала в Швейцария, а също и една от най-важните и натоварени пътни артерии в Европа. За предпазване на жителите на Люцерн от голямото шумово замърсяване, се наложи поставяне на по-високи шумови прегради. За целта на проекта, бе необходимо изграждане на конструкция скеле около мостовете Сенти. След подробни проучвания, местната строителна компания, ангажирана с построяването на скелето, избра да използва Алуминиеви греди FlexBeam от Layher. Алуминиевите греди FlexBeam са иновативен продукт, спечелил редица награди, предпочитан пред стоманената ферма 450 заради по-високата си товароносимост и по-малката си височина. Това позволи безпроблемното изпълнение на изискванията за защита от наводнения и намаляването на времето за монтаж. Алуминиевите греди FlexBeam гарантират по-малък брой точки на окачване, бърз и лесен монтаж на системните пътеки, като също така се избягва необходимостта от  укрепването на натисковия пояс, както при конвенционалните фермови греди. Съвместимостта с всички Allround компоненти позволи икономичното изграждане на задължителната странична защита. Layher предложи цялостно системно решение.

алуминиеви греди flexbeam

Цялостно системно решение – Алуминиевата греда FlexBeam може да бъде комбинирана със стандартни Allround компоненти. За надграждане на конструкцията в системните размери на Layher – например за изграждането на странична защита е налична подходяща стандартна връзка.

Алуминиеви греди FlexBeam – Ползите за Вас:

 • Намаляване времето и усилията за монтаж, поради по-високия капацитет на товароносимост и по-лесното и ефективно укрепване на конструкцията скеле.
 • По-бърз монтаж, благодарение на U-образната горна страна на профила, за директно поставяне на системните пътеки и лесна за сглобяване защита срещу повдигане.
 • Системно интегрирано решение.
 • Техническа документация с пълна информация за структурния анализ.
 • Малки и компактни компоненти.
 • Възможност за широк спектър от приложения, благодарение на стандартните елементи за надграждане на конструкцията.
алуминиеви греди flexbeam

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020