• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • декември

    5

    2022
  • 504
Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за строежа на мащабен комплекс от жилищни и офис сгради

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf за строежа на мащабен комплекс от жилищни и офис сгради

При строежа на модерен комплекс от жилищни и офис сгради бе необходимо изграждането на временни безопасни работни площадки около фасадите на две девететажни и една тринайсететажна сгради, за извършване на дейностите по поставяне на изолация, мазилка и изграждане конструкциите на терасите. Идеалното решение бе системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf, предоставяща изключителна приспособимост, безопасност и лесен монтаж.

Системата фасадно скеле Layher SpeedyScaf позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Тя разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.), предоставяйки цялостни системни решения, подходящи за всеки проект и всяко изискване. Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа на служителите.

Предварителното цифрово 3D планиране на скелето бе извършено със съдействието на инженерите от Layher и допринесе за изключителната икономичност, ефективност и безопасност при работа.

За строежа на терасите, отличаващи се с индивидуален дизайн на всеки един от етажите, бе необходимо прецизно проектиране на скеле конструкцията. Скелето с височина от 30 метра, включващо 15 работни нива, бе безпроблемно приспсобено към изискванията на геометрията на сградите чрез индивидуално проектирани конзолни изнасяния в зоните на терасите. За проекта бяха използвани 70 тона скеле (по 4000 m2  за всяка от сградите), монтирани в рамките на 8 дни. Бързото и безопасно придвижване и пренасяне на материали до всяка точка от конструкцията бе гарантирано от изградената три-съставна странична защита и използването на пътеки с отвор и стълби за достъп.

фасадно скеле

Фасадно скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
фасадно скеле speedyscaf

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020