• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • февруари

    5

    2024
  • 335
Фасадно скеле SpeedyScaf и модулно скеле Allround от Layher за строежа на бизнес център

Фасадно скеле SpeedyScaf и модулно скеле Allround от Layher за строежа на бизнес център

За изграждането на мащабен бизнес комплекс на един от централните площади в Будапеща, бяха използвани фасадно скеле Layher SpeedyScaf и модулно скеле Layher Allround. Новопостроеният бизнес център се състои от петзвезден хотел, офис сграда и множество търговски обекти. За изграждането на фасадата бяха използвани 13000 m² фасадно скеле SpeedyScaf. За осигуряването на високо ниво на безопасност при работа, бяха монтирани парапети и от вътрешната страна на конструкцията, поради архитектурните особености на сградата и наличието на разстояние между скелето и фасадата. Системата фасадно скеле SpeedyScaf позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Сглобява се бързо – без болтове, само с шест основни елемента и няколко ръчни операции. Разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството при работа.

фасадно скеле

За монтажа на стъкления покрив във фоайето на сградата, бе необходимо реализирането на обемна конструкция от модулно скеле Layher Allround за осигуряване на безопасен достъп до подпокривното пространство. Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринесоха за лесното приспособяване към изискванията на геометрията и изграждането на безопасен достъп за работа на височина. Системата Layher Allround предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, при затруднен достъп и високи изисквания за безопасност.  

фасадно скеле

Layher осигурява цялостни адаптивни решения за всеки индивидуален проект, отговарящи на всички изисквания за функционалност, качество и надеждност.

фасадно скеле

Фасадно рамково скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само 6 базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
фасадно скеле speedyscaf

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020