• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    14

    2021
  • 711
Фасадно скеле SpeedyScaf – лидерът в рамковите системи скеле

Фасадно скеле SpeedyScaf – лидерът в рамковите системи скеле

Фасадно скеле SpeedyScaf – бързо и лесно

От десетилетия насам, фасадното скеле SpeedyScaf на Layher е признат лидер в рамковите системи скеле чрез своята Speedy Рамка. Системата се отличава с модерен дизайн, здравина и бърз монтаж и е идеалното решение за фасадно скеле. Благодарение на богатата гама от елементи и аксесоари, тя е икономична и подходяща, както за строителството, така и за други професионални сфери.

Системата фасадно скеле SpeedyScaf се състои от шест основни компонента, сглобява се бързо чрез няколко логични операци, благодарение на технологията за безболтов монтаж (Налични са каталог и инструкции на български език). Разнообразието от елементи позволяват оптимално приспособяване към геометрията на сградата – без множество допълнителни усилия по време на монтажа. Предлагат се различни широчини на скелето, изработени от горещо поцинкована стомана или алуминий, подходящи за всяко изискване.

фасадно скеле speedyscaf

Фасадното скеле SpeedyScaf се характеризира с логична последователност от стъпки при монтажа, гарантираща безопасност и прецизност. Системата представлява икономично решение за работно и защитно скеле при работа по фасади. За предварителна странична защита са налични системите I-Guardrail и Advance Guardrail System (ARGS).

Фасадно скеле SpeedyScaf – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020