• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    28

    2016
  • 129
Участие на Layher на изложението Баума 2016

Участие на Layher на изложението Баума 2016

Баума 2016 – посетете нашия щанд в палата №2, павилион 425 на изложението

От 11-17 Април 2016 година в град Munchen, Германия в изложбения център New Munich Trade Fair Centre ще се проведе най-голямото световно изложение Баума 2016, за строителни машини, машини за производство на строителни материали, машини за минната промишленост, транспортни средства и оборудване за строителството.

Фирма Лайер традиционно участва на този строителен форум, като показваме нашите най-нови продукти в областта на системите за скеле.

Layher_Bauma2016

На изложението Баума 2013 ние представихме:

LAYHER LIGHTWEIGHT – НОВО ИЗМЕРЕНИЕ В СИСТЕМИТЕ СКЕЛЕ

Нашата мисия винаги е била да облекчим вашия товар. В този случай ние сме приели нещата буквално. Работейки ръка за ръка с нашите доставчици на стомана, инженерите на Layher успяха да разработят специална високо-якостна стомана, понижавайки осезаемо теглото на компонентите. Въпреки редуцираните дебелини на сеченията и тегло на елементите, новите продукти притежават по-голяма товароносимост от доказалата се вече система Allround. Новият валцован съединител (спигот) предава по-сигурно усилията. Иновативното AutoLock заключване означава по-бърз монтаж и повишаване на безопасността. Най-доброто предимство на Lightweight е пълната съвместимост със съществуващите Layher системи за скеле. Така че, вие може да продължите да ползвате настоящите Layher компоненти.

© Copyright 2020