• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    24

    2020
  • 526
Layher – 75 години лидер в проектирането, производството и продажбата на скеле

Layher – 75 години лидер в проектирането, производството и продажбата на скеле

Layherедна от водещите компании в проектирането, производството и продажбата на скеле тази година отбелязва 75 години от създаването си.

За реставрацията, ремонта или строежа на различни обекти по целия свят, черпим от опита на световния лидер в сферата на системите скеле – Layher.

Layher – по пътя напред и нагоре

От Wilhelm Layher GmbH & Co KG обясниха: „Тази година отбелязваме 75 години от създаването на нашата компания. Много сме щастливи и горди от този факт. Трябва да отбележим, че честването на тази годишнина е възможно благодарение на нашите клиенти, които ни се доверяват всеки ден, вече трето поколение.”

„Съвсем съзнателно избрахме мотото „75 години бъдеще“ за годишнината на нашата компания. Преди всичко нашата ориентация към бъдещето е един от ключовите фактори за успеха на Layher. Този специален повод, а именно 75 години от създаването на компанията, ни подканва да спрем за момент и заедно да отпразнуваме това важно събитие от историята на Layher.”

„Всеки един човек от света на Layher дава своя принос за общия успех. Ето защо, бихме искали да Ви благодарим за вашата ангажираност, коректност и лоялност към Layher.”

Layher – нашата цел

Целта на Layher винаги е била успехът на клиентите, в тясно партньорство и никога в конкуренция с тях. Без съмнение, иновативните системни решения са ключов момент при разработването на всеки продукт. Например, за Алуминиевата греда FlexBeam, Layher получи френската награда за иновации “MAT D’OR” в категорията „Оборудване и инструменти“, а също така и признанието „Иновация на годината“ на годишния бал “National Access and Scaffolding Confedrration” (NASC) в Обединеното Кралство пред повече от 700 гости.

Този високоякостен компонент със структурна височина от само 28 cm, представлява икономично и удобно системно решение, както за висящи конструкции скеле, така и за проходи, и отвори под нивото на системните пътеки.

Дейността на Layher е изключително насочена към опазване на околната среда и следва 10 годишен план за енергийна ефективност, включващ 10% по-ниска консумация на енергия за произведена единица. Това включва и избирателно планиране на производството за намаляване на въглеродните емисии, подбор и закупуване на екологично устойчиви суровини – избират се само доставчици с ISO сертификати. Използват се машини с най-висок клас на енергийна ефективност, осигуряващи запазване на природните ресурси и разбира се производството на продукти с най-високо качество.

Каква е тяхната движеща сила? От Layher добавиха: „Иновациите и новостите в продуктите като цяло са провокирани от нашата философия и от изискванията на клиентите ни от цял свят – винаги в сътрудничество с нашите партньори и с индустрията, защото проектирането на системи скеле е високотехнологична и изискваща изключителна креативност дейност. Ето защо, ние много ценим персоналните срещи с нашите клиентите, а също и с техните клиенти, които са едновремено лични и ползотворни, а също така гарантират, че постигането на най-доброто решение е резултат от съвместната ни работа.

Layher – изключителна осъзнатост

Layher винаги действа с изключително внимание и осъзнатост към икономическата и екологичната устойчивост, както при производството на своите продукти, така и при работните процеси. Политиката на компанията по отношение на социалната отговорност към клиентите, служителите и обществото като цяло е на най-високо ниво.

От Layher обясняват: „ Бихме искали да създадем повече възможности за Вас, свързани с иновативното системно решение Layher Lightweight. То предлага повече безопасност, ергономичност при работа и най-вече висока рентабилност на всеки един проект. Високото качество на продуктите, заедно с пълната съвместимост на системите скеле Layher, обхващаща няколко поколения продукти, осигурява защита на инвестициите на клиентите, без значение коя генерация скеле са закупили.

„Предоставяме професионални съвети, подробна техническа документация, обучения и семинари, както и поддръжка в сферата на компютърното проектиране и моделиране с Layher SIM и интегрираното софтуерно решение LayPLAN SUIT.”

Layher SIM

Във връзка с Layher SIM (Scaffolding Information Modelling), Роланд Хасърт, ръководител на Отдела по проектиране и технология на приложението в Layher GmgH & Co KG добави: „ Layher SIM поетапно прехвърля принципите на BIM (Building Information Modelling) в областта на системите скеле. Той е полезен и при непромишлени обекти и е практическо допълнение към всеки проект, тъй като намалява разходите, подобрява безопасността и повишава търговската му стойност.“

Scaffolding Information Modelling или SIM представлява интелигентен процес на 3D моделиране. SIM дава възможност на компаниите, работещи в сферата на системите скеле да планират, изграждат и управляват временни структури скеле по-ефективно и осигурява достъп до BIM (Building Information Modelling). Софтуерният продукт на Layher LayPLAN SUIT предоставя на клиентите ефективен инструмент за процесa на SIM моделирането.

Layher – световно влияние

От създаването на компанията през 1945 година, Layher непрекъснато се развива и създава нови продукти, за да осигури най-добрите технологии и решения в областта на конструкциите скеле. Развойната дейност на Layher, в някои случаи и съвместно с клиенти и партньори от цял свят, прави компанията световен лидер в проектирането и производството на системи скеле. Историята, дейността и прогресът на Layher през годините, стават синоним на историята и развитието на конструкциите скеле в световен мащаб.

Layher е компания новатор в бързо променящата се индустрия. За клиентите, които търсят най-доброто, опитът от 75 години казва достатъчно.

Честита Годишнина Layher!

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020