• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юли

    8

    2022
  • 585
Система Layher Event за изграждане на сцени за фестивали и мероприятия за сезон Лято 2022

Система Layher Event за изграждане на сцени за фестивали и мероприятия за сезон Лято 2022

Лято 2022.

Сезонът на концертите на открито и фестивалите е в разгара си. Впечатляващи и атрактивни дизайни на сцени и трибуни може да видим из цялата страна.

Изграждането на тези временни съоръжения е предизвикателство, но фирмите изпълнители се доверяват на богатия опит и разнообразие от технически решения на EVENT системите на Layher, гаранция за качество, надеждност и безопасност.

Stereo Festival Бургас 2022

сцени

Софийски фестивал на музикалния театър в Парк Военна академия

сцени

A to Jazz Festival 2022 Южен парк 2

сцени

Благодарение на адаптивните и устойчиви технологии, системата Layher Event може да бъде монтирана бързо, надеждно и безопасно при строежа на открити или закрити сцени. Системата Layher Event се базира на технологията Layher Allround. Системата модулно скеле Layher Allround е подходяща за всеки проект и всяко изискване, осигурявайки бързо, икономично и безопасно решение. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност. Системата може да се използва за работно скеле, за защитно, за фасади, за сцени и трибуни, за подпорни конструкции, за мостови конструкции, за мобилни кули и други.

Модулно скеле Layher Allround при изграждане на сцени и трибуни – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020