• 1186 София, България ул. Околовръстен път 373

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Layher допълнително оптимизира използването на системата модулно скеле Allround като скеле СТЪЛБИЩНА КУЛА – сглобена от стандартни компоненти за скеле и стълбища чрез интегрирани стълбищни платформи.

Благодарение на ново-разработения 2.21 m вертикал Allround, тези кули вече могат да бъдат предварително сглобени на земята и секция по секция да бъдат преместени с кран, за да образуват кула с еднопосочни или редуващи се стълбищни рамена. Строителните компании печелят от по-лесното, по-бързо и най-вече по-безопасно сглобяване и модифициране, както и от увеличаване на светлата височина на 2.20 m, което прави използването му още по-удобно. Предимствата пред скъпите еднократни структури или временни решения, изработени от дървен материал са убедителни: бърз и икономичен монтаж, оптимални условия за строителните работници, благодарение на високата степен на безопасност по време на работа и отличната приспособимост към съществуващите условия.

 

стълбищна кула Лайер

стълбищна кула

 

МОДУЛНА СТЪЛБИЩНА КУЛА

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

  1. Безопасен и лесен монтаж на модулите на земята без необходимост от допълнително височинно обезопасяване.
  2. Бърз монтаж и демонтаж.
  3. Възможност за местене чрез кран.
  4. Повишена светла височина благодарение на етажната височина от 2.20 m при кули с еднопосочно редене на стълбищните платформи.
  5. Не е нужно да следите за съвпадането на отворите за болтове във вертикалите.
  6. Входът и изходът от кулата са възможни за направа, както по късата, така и по дългата страна.
  7. Налични и в О- и U- вариант.
© Copyright 2020