• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Layher допълнително оптимизира използването на системата модулно скеле Allround като скеле СТЪЛБИЩНА КУЛА – сглобена от стандартни компоненти за скеле и стълбища чрез интегрирани стълбищни платформи.

Благодарение на ново-разработения 2.21 m вертикал Allround, тези кули вече могат да бъдат предварително сглобени на земята и секция по секция да бъдат преместени с кран, за да образуват кула с еднопосочни или редуващи се стълбищни рамена. Строителните компании печелят от по-лесното, по-бързо и най-вече по-безопасно сглобяване и модифициране, както и от увеличаване на светлата височина на 2.20 m, което прави използването му още по-удобно. Предимствата пред скъпите еднократни структури или временни решения, изработени от дървен материал са убедителни: бърз и икономичен монтаж, оптимални условия за строителните работници, благодарение на високата степен на безопасност по време на работа и отличната приспособимост към съществуващите условия.

 

стълбищна кула Лайер

стълбищна кула

 

МОДУЛНА СТЪЛБИЩНА КУЛА

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

  1. Безопасен и лесен монтаж на модулите на земята без необходимост от допълнително височинно обезопасяване.
  2. Бърз монтаж и демонтаж.
  3. Възможност за местене чрез кран.
  4. Повишена светла височина благодарение на етажната височина от 2.20 m при кули с еднопосочно редене на стълбищните платформи.
  5. Не е нужно да следите за съвпадането на отворите за болтове във вертикалите.
  6. Входът и изходът от кулата са възможни за направа, както по късата, така и по дългата страна.
  7. Налични и в О- и U- вариант.
© Copyright 2020