• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

НОВИТЕ ПАРАПЕТИ  ОТ LAYHER

За подиуми и трибуни, високи конструкции или конструкции тип кула, безопасността срещу падане е много важна. В зависимост от това дали са за обществено или за професионално ползване, има различни видове системи за предотвратяване на опасността от падане. За обществените сфери трябва да се използват парапети със защита за деца. За райони със строго професионални дейности са достатъчни и обикновени парапети.

 

НОВИЯТ ПАРАПЕТ СЪС ЗАЩИТА ЗА ДЕЦА  T12

Тази нова версия на добре познатия парапет със защита за деца, предлага надеждно поемане на товарите. При секции с отвор до 2.07 m, товароносимостта е  3.0 kN/m, а при отвор 2.57 m, поема 2.0 kN/m.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

  1. Товароносимост до 3,0 kN/m.
  2. Възможна настройка на височината, за ползване с различни типове пътеки.
  3. Съвместим с останалите парапети на Layher.

НОВОТО ПЕРИЛО T12

Ако е необходимо да монтирате защита срещу падане за безопасност на труда, позицията на парапета е строго определена. Но ако има необходимост и от допълнителна товароносимост – постигната чрез укрепване с диагонали – това беше възможно с известни ограничения. С новият парапет този проблем е напълно решен. Благодарение на новия дизайн, парапетът изпълнява напълно функциите си на о-хоризонтал и парапет, едновременно.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

  1. Употребява се на структурно типови позиции.
  2. Ефективна защита срещу падане за всички не публични обекти.
  3. Съвместим с останалите парапети на Layher.
© Copyright 2020