• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
 • април

  15

  2024
 • 258
Модулно скеле Layher Allround и мобилен покрив Layher Keder Roof XL за ремонтни дейности в индустриална среда

Модулно скеле Layher Allround и мобилен покрив Layher Keder Roof XL за ремонтни дейности в индустриална среда

За извършването на мащабни ремонтни дейности в сградата на преработвателен завод, бе необходимо изграждането на работно скеле и защита от атмосферни влияния. За реализиране на безопасен вътрешен и външен достъп до работната повърхност бе използвано модулно скеле Layher Allround. Чрез защитната система Layher Keder Roof XL бе изграден временен мобилен покрив с отвор от 27.5 метра. Мобилността на конструкцията осигури възможност бързо и лесно да бъдат доставяни материали и оборудване на работната площадка с помощта на кран, чрез раздалечаване на покривните секциите една от друга. Поради натовареността на строителния обект, не бе възможно изграждането на първоначално проектираната цялостна работна конструкция скеле. Инженерите на Layher оказаха съдействие при промяната на дизайна на скелето, осигурявайки възможност за повдигане и преместване на конструкцията според прогреса на строителните дейности, реализирайки изключително ефективно и икономично решение.

защитен покрив

Временната покривна конструкция гарантира защита от атмосферни влияния и непрекъснатост на работния процес. Защитният мобилен покрив Layher Keder Roof осигури изключително ефективно и безопасно решение, характеризиращо се с бърз, лесен и прецизен монтаж, и безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот.

защитен покрив

При дизайна на сложни проекти за индустрията и промишлеността, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

ЗАЩИТЕН МОБИЛЕН ПОКРИВ ОТ СКЕЛЕ LAYHER – KEDER XL – ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • Възможно е изграждане на временни покриви за големи отвори с наклон до 18°;
 • Натоварване от сняг до 1.0 kN/m² за отвори със средна широчина;
 • Приспособимост към всяко изискване, благодарение на разнообразието от системни широчини и разновидности в дизайна (едноскатен, двускатен, многоъгълен);
 • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности;
 • Материалът и таблиците за натоварване са налични за улесняване на проектирането;
 • Осигурява непрекъснатост на работния процес, независимо от атмосферните условия;
 • Пълна съвместимост със системите скеле Layher Allround и Layher SpeedyScaf.

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020