• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • юни

    6

    2022
  • 788
Модулно скеле Layher Allround за изграждане на кръгова конструкция около резервоар за гориво

Модулно скеле Layher Allround за изграждане на кръгова конструкция около резервоар за гориво

За извършване на ремонтни дейности по бластиране и боядисване на резервоар за гориво, бе необходимо изграждането на скеле, осигуряващо безопасен достъп до всяка точка от съоръжението. Особеностите на геометрията на резервоара с вместимост 8000000 литра, диаметър 26 метра, височина 16 метра и конусовидна форма на покривната конструкция, изискваха изграждането на кръгово скеле. Наличието на силен вятър, кратките срокове и високите изисквания за безопасност в индустриална среда бяха сред основните предизвикателства на проекта.

Системата модулно скеле Layher Allround Lightweight осигури бързо, икономично и безопасно решение. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност. Системата може да се използва за работно скеле, за защитно, за фасади, за подпорни конструкции, за мостови конструкции, за мобилни кули и други.  

модулно скеле

Allround конекторът (розетка) осигурява сигурност и адаптивност, и покрива всички изисквания, дори когато трябва да се работи със сложни планове, архитектурни стилове или завишени изисквания към безопасността. До 8 връзки могат да бъдат направени в структурно идеален конектор (розетка) на едно ниво и в различни ъгли. Благодарение на осемте възможни връзки и произволния избор на ъгъл, лесно може да се изгради икономична конструкция скеле около цилиндрична равнина.

модулно скеле

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020