• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • март

    27

    2024
  • 144
Модулно скеле Layher Allround за ремонт на фасадата на промишлен цех

Модулно скеле Layher Allround за ремонт на фасадата на промишлен цех

Модулно скеле Layher Allround бе използвано за изграждането на мащабна фасадна конструкция при реновирането на външните стени на промишлен цех за производство на сухо мляко. Поради голямата височина на конструкцията и изискването за покриване на скелето, бе необходимо използването на анкерни точки с висока товароносимост.

модулно скеле

В допълнение към високото ниво на безопасност на работната площадка, основният фокус бе и върху икономическата ефективност на проекта. Основната цел бе намаляване на времето за изпълнение и съответно на разходите, чрез изключително бързия монтаж и ефективен дизайн на конструкцията.

Системата модулно скеле Layher Allround осигури бързо, икономично и безопасно решение. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност. Системата може да се използва за работно скеле, за защитно, за фасади, за подпорни конструкции, за мостови конструкции, за мобилни кули и други.

модулно скеле

Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринесоха за лесното приспособяване към изискванията на работната площадка и изграждането на безопасен достъп до всички работни нива.

Инженерите от Layher оказаха пълно съдействие по време на целия проект – изготвиха икономично и безопасно решение на конструкциите скеле, извършиха предварително цифрово планиране и предоставиха опитен специалист на място за консултации относно монтажа на скелето.

Layher предложи иновативно, ефективно и икономично решение, гарантиращо изключителна бързина и безопасност при работа в индустриална среда.

МОДУЛНО СКЕЛЕ LAYHER ALLROUND – ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване  и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020