• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • октомври

    3

    2022
  • 569
Модулно скеле Layher Allround за ремонт и поддръжка на кораби и яхти

Модулно скеле Layher Allround за ремонт и поддръжка на кораби и яхти

Осигуряването на безопасен достъп за поддръжка на кораби и яхти е свързано с редица предизвикателства, особено когато ремонтните дейности се извършват във водата. Изискванията са за изграждане на изключително леки скеле конструкции, използващи конзолни изнасяния, окачени структури, и премоствания за осигуряване на достъп до обекти със сложна геометрия.

Идеалното решение за извършване на дейности по бластиране, боядисване и реновиране на кораби и яхти е модулно скеле Layher Allround.

Богатият набор от стандартни скеле елементи и наличието на сертификати и пълна техническа информация, допринасят за лесното приспособяване към изискванията на геометрията и изграждането на безопасен достъп до всички работни нива.

Възможността за свързване на до 8 елемента в един конектор-розетка и бързото сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава са идеалното решение за реализирането на сложни проекти.

При дизайна на сложни проекти за кораборемонтната и корабостроителната индустрия, инженерите от Layher оказват съдействие при разработването на максимално ефективни и безопасни решения.

модулно скеле

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020