• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • ноември

    21

    2022
  • 447
Модулно скеле Layher Allround за ремонт и поддръжка на индустриална пещ

Модулно скеле Layher Allround за ремонт и поддръжка на индустриална пещ

Индустриална пещ, осигуряваща мощност от 40 MW за процеса на дехидратация при производството на сухо мляко се нуждаеше от ремонт и поддръжка. За дейностите, свързани с поставянето на изолация от външната страна на пещта и ремонта във вътрешността на съоръжението бе необходимо изграждането на скеле за достъп. Тесните пространства и наличието на тръбопроводи с много висока температура бяха сред предизвикателствата на проекта. Идеалното решение бе системата модулно скеле Layher Allround, предоставяща изключителна приспособимост, безопасност и лесен монтаж, необходими при работа в индустриална среда.

Системата модулно скеле Layher Allround осигури бързо, икономично и безопасно решение. Тя предлага впечатляващо разнообразие от приложения – за всяка строителна площадка, в индустрията и промишлеността, химическите заводи, електроцентралите, корабостроителниците и за различни мероприятия, дори при наличието на различни архитектурни особености, затруднен достъп и високи изисквания за безопасност. Системата може да се използва за работно скеле, за защитно, за фасади, за подпорни конструкции, за мостови конструкции, за мобилни кули и други. 

Allround конекторът (розетка) гарантира сигурност и адаптивност, и покрива всички изисквания, дори когато трябва да се работи със сложни планове, архитектурни стилове или завишени изисквания към безопасността. До 8 връзки могат да бъдат направени в структурно идеален конектор (розетка) на едно ниво и в различни ъгли. Благодарение на осемте възможни връзки и произволния избор на ъгъл, приспособяването към изискванията на геометрията на всяка работна площадка е бързо, лесно и безопасно.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бързо сглобяване, благодарение на безболтовата технология розетка-клинова глава, логическо свързване и висока прецизност.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020