• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
  • септември

    26

    2022
  • 537
Модулно скеле Layher Allround за поддръжка на високоволтов електропровод

Модулно скеле Layher Allround за поддръжка на високоволтов електропровод

За извършването на дейности по поддръжката на четири високоволтови стълба за високо напрежние, бе необходимо изграждането на скеле конструкции с височина от 20 метра, около всеки от тях. Най-големите предизвикателства пред компанията изпълнител бяха големите натоварвания от вятър в района и неравния терен.

Със съдействието на инженерите от Layher и на местните инженери по поддръжката на електропровода, бе намерен начин за укрепване и анкериране на скелето, гарантиращ висока безопасност и стабилност дори и на най-горната секция от конструкцията. Сроковете за изпълнение на проекта бяха изключително кратки, поради изискванията на собствениците на терена и условието да не бъде прекъсвано напрежението по електропровода. Системата скеле Layher Allround осигури изключителна бързина, безопасност и прецизност при извършване на монтажа. Забележителните скеле конструкции се превърнаха в атракция за местните жители.

Модулно скеле Layher Allround – Ползите за Вас:

  • Несравнимо бързо и лесно. Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
  • Безопасна работа от самото начало. Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
  • Изключително адаптивна система. Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
  • Изключително икономично решение. Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни солидни елементи с дълъг експлоатационен живот и гарантирани наличности.
модулно скеле

Интересувате се от нашите продукти?

Свържете се с нас:

Тел. 08846426660886180195

E-Mail: office@layher.bg

Абониране за информация относно нови продукти

Последни публикации
© Copyright 2020