АЛУМИНИЕВАТА ГРЕДА FLEXBEAM ОТ LAYHER

Най-голямата световна компания за производство на скелета разработи революционна алуминиева греда - FlexBeam, за да помогне създаването на по-безопасни, надеждни и икономични конструкции от скеле.

АЛУМИНИЕВАТА ГРЕДА FLEXBEAM

   В миналото конструирането на окачени работни площадки в ограничени пространства, би включвало редица тежки стоманени фермови греди, изискващи времеемко изграждане и допълнително пространствено укрепване. Новата разработка прави всичко това в един продукт, подобряващ  скоростта и безопасността на монтажа и качеството на конструкцията. Високата товароносимост на Алуминиевата греда FlexBeam позволява повърхностното скеле да бъде ефективно и сигурно монтирано както висящо, така и стоящо.

   Новата алуминиева греда е с 40% по-висока товароносимост, и с 40% по-малка височина (само 280 mm) в сравнение с класическата фермова греда. Няма нужда от укрепване на натисковия пояс в сравнение с други стоманени фермови греди. По-бързият монтаж е възможен благодарение на U-образната горна страна на сечението, което позволява директното стъпване на системните пътеки и лесен монтаж на подовата осигуровка срещу непреднамерено изместване. Техническата помощ се предоставя под формата на информационни таблици с пълни структурни детайли. Голямото разнообразие на приложения Flexbeam е от решаващо значение.

   Надграждане и комбиниране чрез стандартни елементи на системата Layher Allround също е възможно. В случай на използване като висящо или стоящо скеле имаме на разположение няколко допълнителни елемента, които позволяват работата по конструкцията да продължи изцяло в системните размери на скеле Layher Allround. Това води до бърз и безопасен монтаж за изграждане на гъвкави и надеждни конструкции от скеле.

·       40% по-голяма товароносимост;

·       40% по-малка височина – само 280 mm;

·       Няма нужда от укрепване на горния пояс;

·       Бърз директен монтаж на системни пътеки благодарение на U-формата в горната част;

·       Лесен монтаж на подовата осигуровка за непреднамерено изместване на пътеките;

·       Бързо и безопасно структурно надграждане изцяло в системните размери на Layher Allround;

·       Налична е пълна техническа информация;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail