Рамково скеле Layher SpeedyScaf за построяването на офис сградата Space Tower от Главболгарстрой

Система рамково скеле Layher SpeedyScaf - гаранция за безопасност и увереност в направата на всеки тип фасада.

Офис сградата „Space Tower‘‘ на бул. „Цариградско шосе” в София е поредният впечатляващ обект на една от най-големите български строителни компании – „Главболгарстрой”. Проектът е на „Иво Петров – Архитекти”, а инвеститор е фирма „Кайен”. Строителните дейности в „Space Tower‘‘, която се намира в съседство с хипермаркет „Метро”, се очаква да продължат до април 2019 година.

Формата на сградата е правоъгълен паралелепипед с приблизителни размери на основата 68м / 19м и височина (над терена) 40 метра, с приблизително 11 000 квадратни метра разгъната застроена площ (РЗП). Модерната архитектура поставя високи изисквания към конструкцията от скеле необходима за работа по фасадите, които ще бъде изпълнени с облицовка от каменни плочи и алуминиеви профили с прекъснат термомост и двоен стъклопакет.

За изпълнение на скелето Главболгарстрой отново се довериха на фасадната рамкова система Layher SpeedyScaf доставена от Лайер ЕООД. Системата позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж, благодарение на олекотените си елементи, изработени от горещо-поцинкована високо-якостна стомана. Системата скеле разполага с богат набор от допълнителни елементи и аксесоари (фермови греди, конзоли, усилени пети и др.). Наличието на пълния набор от елементи, дава възможност за изпълнението на сложни фасади без да се правят компромиси с безопасността и удобството за работа на служителите.

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:
 • Несравнимо бързо и лесно.
  Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
 • Безопасна работа от самото начало.
  Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
 • Изключително адаптивна система.
  Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
 • Изключително икономично решение.
  Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

скеле от Лайер, продава скеле, фасадно скеле, рамково скеле, строително скеле, скеле под наем, подпорно скеле, скеле за кофраж, 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail