Фасадно скеле SpeedyScaf за фаза 2 на “Резиденшъл парк София” – Линднер отново се довериха на Layher

 

Фасадното скеле Layher SpeedyScaf - гаранция за безопасност и икономичност.

“София Парк" е вторият мащабен проект на Групата Линднер в България, включващ разнообразие от многофамилни, еднофамилни и редови къщи, собствен парк, търговска зона и офисни площи. Той обединява удобната и сигурна жилищна среда, комфортът на работното място и естествената близост с природата.  Втора фаза на "Резиденшъл Парк София" е разположена в югозападната част на комплекса, с локация, предоставяща прекрасна гледка към Витоша. На парцел от над 25 хил. кв.м ще бъдат построени 19 еднофамилни къщи и 36 апартамента, които предлагат голямо разнообразие от квадратури и типове на архитектурно разпределение.

За изпълнението на фасадите фирма Линднер използва пълните възможности на рамковото фасадно скеле Layher SpeedyScaf. Което позволява бърз и лесен монтаж, модификация и демонтаж. Използването на допълнителни елементи и аксесоари (конзоли,бордови дъски, усилени пети и др.) дава възможност за изпълнението на както на покривите така и на фасадите без да се правят компромиси с безопасността на работниците, сподели инж. Иван Маринов - ръководител на монтажната група, а също така и отговорник по безопасността на обекта.

 

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:
 • Несравнимо бързо и лесно.
  Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции
 • Безопасна работа от самото начало.
  Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
 • Изключително адаптивна система.
  Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
 • Изключително икономично решение.
  Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail