Сцени и трибуни - системи Layher Event  за спортни, културни и развлекателни мероприятия

Системата за сцени и трибуни на Layher Event е много подходяща за различни спортни и развлекателни мероприятия, концерти и представления. Благодарение на гъвкавите и устойчиви технологии, системата може да се инсталира бързо, надеждно и безопасно за открити или закрити сцени. Системата Layher  Event се основава на Layher Allround скеле.

Сцени

Сцени за всякакви случаи и при всякакви метеорологични условия. Можете да изберете на вече подготвени варианти за използване или може да се подготви сцена по индивидуален план.

Трибуни

Трибуните са оборудвани със специално проектирани сценични платформи, които са  не плъзгащи и това прави сцената удобна и безопасна за използване. Седалките на трибуните могат да бъдат изградени на базата на системата Layher. В зависимост от употребата, трибуната може да бъде снабдена с индивидуални седалки, пейки или сгъваеми седалки.

Ние сме основен доставчик на сцени и трибуни на всички световни промоутъри на концерти и други спортни мероприятия. Можем да изработим проект за изграждането на закрити и открити сцени и трибуни.