Фасадно рамково скеле Layher SpeedyScaf®

Това логично и безопасно изградено скеле е “Speedy”, защото се сглобява бързо и без болтове, само с шест основни елемента и няколко ръчни операции. Можете да задоволите почти всяко изискване с тази несравнимо лека, но здрава и стабилна система. Установена като лидер на пазара за рамкови конструкции от скеле в продължение на няколко десетилетия. Стандартен монтаж се постига със следните 6 основни елемента: 

Основният елемент на фасадното рамково скеле е Евро Спиди Рамка, с която се работи още по-лесно,  по-бързо и по-комфортно. От Layher, Вие можете да изберете различни широчини фасадно скеле от горещо поцинкована стомана или алуминий. Диагоналните елементи и парапетите осигуряват структурата с необходимата безопасност като надеждно подсигуряват скелето. В зависимост от проекцията на покрива, оптималното работно положение се постига с помощта на конзоли.

Използване на диагонали за укрепване

Диагоналите се фиксират към рамките

Поставят се парапетите

Използване на парапети

Несравнимо бърз и лесен монтаж на скелето

Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.

Безопасност от самото начало

Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.

Изключително гъвкаво рамково скеле

Обширен набор от елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместим с другите системи и скелета от Layher.

Изключително икономичен монтаж

Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни с дълъг експлоатационен живот елементи от скеле, налични за покупка.