Фасадно скеле Layher SpeedyScaf осигурено от Стройрент за изграждането на логистичния център на Jusk

Фирма ‘‘Стройрент‘‘ достави фасадно скеле система Layher SpeedyScaf за изграждането на Логистичния център на ‘‘ЮСК‘‘ (JYSK) за Балканския полуостров.

Системата рамково скеле Layher SpeedyScaf – правилно решение за всеки тип фасада.

Логистичният център на ‘‘ЮСК‘‘ се изгражда на терен 300 дка в Индустриална Зона Божурище. Разгънатата застроена площ е 92 300 квадратни метра. Включва два високи склада с 50 метра височина и по 10 000 квадратни метра площ, както и един склад с 60 дка площ и височина до три етажа.

Jusk логистичен център
JYSK Layher SpeedyScaf

 

Нашият партньор ‘‘Стройрент‘‘ проектира и достави фасадно скеле от системата Layher SpeedyScaf - надеждна и сигурна система от доказан производител, с повече от 70 години опит в производството и развойната дейност на конструкции за скеле.

фасадно скеле

 

Изградени са временни стълбищни кули за бърз и комфортен достъп до работните зони по покривите. Кулите за достъп са проектирани от системата Layher SpeedyScaf и включват алуминиеви платформени стълбищни рамена и двойни парапети по наклона на стълбата – всички елементи са стандартни за системата. Голямото разнообразие от елементи позволява бързи и лесни решения, без компромис със сигурността и комфорта на работа.

 

Фасадно скеле Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

 • Несравнимо бързо и лесно.
  Бърз монтаж благодарение на опростена технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции.
 • Безопасна работа от самото начало.
  Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.
 • Изключително адаптивна система.
  Богат набор от стандартни елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместими с другите системи и продукти от Layher.
 • Изключително икономично решение.
  Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail