Модулно скеле Allround – 3D дизайн за ремонт на историческа сграда

   Кралската Изложбена Сграда от късната Викторианска епоха е една от емблематичните сгради на Мелбърн, която продължава да функционира и до днес. Позлатеният купол на изложбената зала се нуждаеше от основен ремонт. За да направят прецизно приспособяването към заострените форми на сградата, инженерите на Layher проектираха кръговото заскеляване в 3D среда. По този начин всякакви неточности, породени от вдлъбнати и изпъкнали форми на геометрията на сградата, бяха избегнати още от началото на проекта. Беше използвана обемната система скеле Allround, чрез която се постигна икономично поетапно изграждане на конструкцията, посредством разнообразния набор от стандартни елементи и части за удължаване.


Системата Layher Allround Lightweight – Ползите за вас:

Лесно.
Подобрена версия на доказалата своите предимства система скеле Allround.

Бързо.
Новите материали и подобренията в дизайна, намаляват теглото на компонентите без да намаляват тяхната товароносимост. По този начин се намалява времето за монтаж и се улеснява транспортирането.

Икономично.
Един вертикал при стоящи и висящи конструкции, благодарение на валцованите спиготи. По този начин не се губи време за монтаж на отделен спигот с четири болта и поддържане на склад на два различни модели вертикали.

Сигурно.
Подобрена сигурност при извършване на монтажа, дължаща се на уникалната AutoLock функция.

Ергономично.
Намаляване на физическото усилие при работа, благодарение на олекотените компоненти и увеличения с до 10 см светъл отвор.

Интегрирано.
Съвместима с всички предишни Allround поколения, както и със SpeedyScaf, Layher Protective и Event Systems. За максимална защита на инвестицията.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail