Подпорно скеле TG 60 – иновативно решение за изграждане на тунел в Швеция

Построена е нова железопътна линия, като част от работната инфраструктура на новото товарно пристанище Стокхолм Норвик. За изграждане на входовете на тунелите е използвана системата подпорно скеле Layher Allround TG60. Тя позволява товари с тегло до 5 тона на квадратен метър да бъдат придвижвани безпроблемно. По-бързото и по-сигурно сглобяване на коснтрукцията са гарантирани чрез използването на по-малко на брой олекотени елементи, технологията за безболтов монтаж и интегрираната система за странична защита чрез парапети. Всички възможни неточности в процеса на монтаж са избегнати с помощта на софтуерните продукти за предварителен дизайн - LayPLAN SUITE. Интегрирането на подпорното скеле TG 60 в добре познатата система модулно скеле Layher Allround, позволява изграждането на пешеходни проходи, стълби и междинни нива на конструкцията, използвайки стандартни системни елементи.

 

Подпорно скеле TG 60 – ползите за Вас:

Бързо.
Бърз и лесен монтаж чрез олекотените рамки с балансирано тегло от доказалата своите предимства технология Allround.

Съвместимост на системите.
Съвместимостта между всички системи на Layher, прави възможно изпълнението на всяка задача.

По-сигурно.
По-сигурно вертикално изграждане на конструкцията скеле чрез използването на интегрираната странична защита с предварително поставяне на парапети.

Икономично.
Използването на системните компоненти на Layher намалява времето за монтаж с повече от 30%, като значително подобрява рентабилността на всеки проект.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail