• 2227 „Индустриална Зона – Божурище“, ул. Симеон Петров №15

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Кулите за високоговорители, камери или осветление са от голяма важност за всяко спортно или културно мероприятие. Решението за тези изисквания трябва да бъде максимално опростено. PA-Кулата Plus от Layher предоставя типизирани практически и икономични системни решения.

PA-Кулата Plus не е еднократно решение. Тя използва стандартни Allround компоненти и се характеризира с бърз и ефективен монтаж, благодарение на самозаключващата се технология на свързване. Наличен е богат набор от системни елементи с висока прецизност на сглобката, които допринасят за високата приспособимост на системата към различни изисквания.

В допълнение към икономичния и бърз монтаж и демонтаж, леките и удобни за работа компоненти на системата Allround гарантират компактни размери при съхранение и транспорт – за по-ефективна логистика.

Благодарение на богатият набор от елементи на системата Allround са възможни над 300 предварително конфигурирани варианта с различни височини и широчини, в зависимост от конкретните изисквания. Наличен е подробен структурен доклад за всички възможни варианти.

Предлагат се решения в два размера – 2.07 х 2.07 m и 4.14 х 4.14 m или 2.00 х 2.00 m и 4.00 х 4.00 m – и височини от 4.7 до 14.7 метра. Приложенията варират от класически кули за високоговорители и камери, или кули за осветление и реклама, до покриви и заграждения, използващи брезенти или Защитни системи – отговарящи на всяка нужда или изискване.

Целта на PA-Кулата Plus е минимална повърхност на конструкцията при максимална възможна височина, за да осигури максимално свободно пространство и по-малка заета площ.

Стабилността на PA-Кулата Plus отговаря на европейския стандарт DIN EN 13814, без и със сила на вятъра до Wind Zone (WZ) 4, с и без покривало. Това означава, че изискващите време и средства структурни анализи за отделни кули вече не са необходими, което спестява време и облекчава работата по проекта.

PA-Кула Plus – Ползите за Вас:

  1. Модулен дизайн на базата на системата Allround;
  2. Икономичен монтаж, благодарение на безболтовата технология на свързване;
  3. Минимални разходи и усилия при транспорт поради малките размери на опакованите компоненти;
  4. Сигурност при дизайна и планирането, благодарение на структурния доклад с повече от 300 варианта;
  5. Защита на инвестициите поради възможността за приложение на вече наличния материал без съществени допълнителни разходи.
© Copyright 2020